Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yaş pasta görmek

Rüyada çok yaş pasta görmek

Rüyada çok yaş pasta görmek büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, amaçlarına ulaşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yaş pasta gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet eder.

Rüyada kremalı yaş pasta yemek huzurlu günler geçirileceğine, maddi kayba uğrayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaş pasta vermek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Rüyada yaş pasta yaptırmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yaş pasta görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş pasta satın almak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş yaş pasta görmek evine bereket geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çilekli yaş pasta görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments