Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek

Rüyada ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek

Rüyada ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağacın yapraklarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Rüyada renkli yapraklı ağaç görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaprakları dökülmüş ağaç görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, ana baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan yaprak koparmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yapraklı ağaçlar görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalettir.

Rüyada yeşil yapraklı ağaç görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çam ağacı yaprakları görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceviz ağacı yaprağı görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, hanenizde bolluk olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments