Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük vazo görmek

Rüyada büyük vazo görmek

Rüyada büyük vazo görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada büyük vazo gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada büyük cam vazo görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük vazo görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada cam vazo görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işarettir.

Rüyada gümüş vazo görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada çiçek vazosu görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kırılan vazo görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yeşil cam vazo görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere tabir olunur.

Rüyada renkli vazo görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments