Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük şeytan görmek

Rüyada büyük şeytan görmek

Rüyada büyük şeytan görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada büyük şeytan gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada büyük şeytan görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işarettir.

Rüyada insan suretinde şeytan görmek rahatın ve konforun geleceğine, çirkin bir iş yapmaya, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana benzer bişey görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini şeytan olarak görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, günden güne sorunlarının artacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanla birlikte olmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada şeytana uymamak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Rüyada şeytana karşı dua okumak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada şeytana saldırmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments