Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük patates görmek

Rüyada büyük patates görmek

Rüyada büyük patates görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına inanılır.

Rüyada büyük patates gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Rüyada büyük patates görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük patates görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada etli patates yemeği pişirmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kamyon dolusu patates görmek önemli bir makama terfi alacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeye patates ekmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmıs patates görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, ileri gideceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş patates yemek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Rüyada patates köfte görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments