Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye patates ekmek

Rüyada bahçeye patates ekmek

Rüyada bahçeye patates ekmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Rüyada bahçeye patates ekmek gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Rüyada bahçeye patates ekmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede patates görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada bahçeden patates çıkarmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada patates bahçesi görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede patates sökmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bahçeden patates toplamak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası patates yemek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada patates ekmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments