Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük misket görmek

Rüyada büyük misket görmek

Rüyada büyük misket görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada büyük misket gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada büyük misket görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada misket bilye toplamak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden misket toplamak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada yeşil misket görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Rüyada misket oynadığını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işarettir.

Rüyada renkli misket toplamak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada cam misket görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, geçmişini arkada bırakacağına işarettir.

Rüyada mavi misket görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments