Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil misket görmek

Rüyada yeşil misket görmek

Rüyada yeşil misket görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, kendi işinin sahibi olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil misket gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Rüyada yeşil misket görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük misket görmek onu alkışlayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli misket toplamak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Rüyada misket oynadığını görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, verimli işlere gireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada misket bilye toplamak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada misket havası oynamak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, yatırımların heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada misket görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz misket görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments