Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük minare görmek

Rüyada büyük minare görmek

Rüyada büyük minare görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, şeref ve rütbeye, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine yorulur.

Rüyada büyük minare gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Rüyada büyük minare görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalettir.

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada yanan minare görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada eğik minare görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada eğilmiş minare görmek işlerinin başarılı olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada minarenin yandığını görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işarettir.

Rüyada çifte minare görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yokluk içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski minare görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments