Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para yemek

Rüyada kağıt para yemek

Rüyada kağıt para yemek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, yeni bir eve taşınılacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kağıt para yemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Rüyada kağıt parayı yemek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, spora başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para yemek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek duygularının karşılığını alamayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, işlerinin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada delik kağıt para görmek donanımlı kılacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bir erkekten kağıt para almak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden kağıt para bulmak çok büyük kazançlar sağlayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık kağıt para bulmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babadan kağıt para almak huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments