Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından kağıt para almak

Rüyada arkadaşından kağıt para almak

Rüyada arkadaşından kağıt para almak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, mal sahibi olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşından kağıt para almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından kağıt para almak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaştan kağıt para almak onlarla ayrı düşeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına kağıt para vermek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hayır vereceğine alamet eder.

Rüyada birçok kağıt para görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada kağıt paralar bulmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, çok başarılı işlere girileceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok kağıt para saymak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yerde kağıt para bulmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments