Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın hırsızı görmek

Rüyada altın hırsızı görmek

Rüyada altın hırsızı görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın hırsızı gördüyseniz:

  • Evinizde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada altın hırsızı görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada altın hırsızlığı yapmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hırsızla konuşmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin hırsızlık yaptığını görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına alamet eder.

Rüyada güvercin hırsızı görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalet eder.

Rüyada kadın hırsızı görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hırsızı eve girerken görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada babasının hırsızlık yaptığını görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments