Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırsızı eve girerken görmek

Rüyada hırsızı eve girerken görmek

Rüyada hırsızı eve girerken görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada hırsızı eve girerken gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Rüyada evde hırsızlık olduğunu görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına yorulur.

Rüyada hırsızı eve girerken görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada eve hırsızın girdiğini duymak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , günden güne kazancının artacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada hırsızı evde yakalamak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve giren hırsızı dövmek hayırlı işlere girişileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eve giren hırsızı bıçaklamak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, asla harama bulaşmayacağına inanılır.

Rüyada eve giren hırsızdan korkmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine işaret eder.

Rüyada eve giren hırsızı yakalamak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments