Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük elma almak

Rüyada büyük elma almak

Rüyada büyük elma almak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, mutluluk gözyaşı dökeceğine, şansın yüzüne güleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, evlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük elma almak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar sonsuz seçenekler vaat ediyor olabilir.

Rüyada büyük elma yemek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük elma görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sorumlu tutacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada büyük elma toplamak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir elma görmek istediği noktalara geleceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kırmızı elma görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük elma almak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada büyük elmalar görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, malının ve parasının da artacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük elma görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments