Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dut görmek

Rüyada büyük dut görmek

Rüyada büyük dut görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işarettir.

Rüyada büyük dut gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Rüyada büyük dut görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada büyük dut yemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerinin baltalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük dut ağacı görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalettir.

Rüyada dalında dut görmek çok iyi bir duruma geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, güç kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yorumları dut yemek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacı dikmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm ve dut yemek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada dut kusmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments