Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çiğ et görmek

Rüyada büyük çiğ et görmek

Rüyada büyük çiğ et görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok kötü günler geçireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada büyük çiğ et gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Rüyada büyük çiğ et görmek huzur ve kazanç getireceğine, karamsarlığa düşeceğine, kişinin içinin daralacağına alamet eder.

Rüyada büyük çiğ balık yemek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada çiğ hindi eti görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı çiğ et görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et paylaşmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine delalettir.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada çiğ et satmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini çiğ et yerken görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments