Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı siyah balık görmek

Rüyada canlı siyah balık görmek

Rüyada canlı siyah balık görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı siyah balık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Rüyada canlı siyah balık görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulur.

Rüyada elinde canlı balık tutmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine yorulur.

Rüyada suda canlı balık görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Rüyada tezgahta canlı balık görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada canlı balığı elle tutmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada canlı balık yemek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük canlı balık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve canlı balık görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments