Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday taneleri görmek

Rüyada buğday taneleri görmek

Rüyada buğday taneleri görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, çok güzel işlere gireceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işarettir.

Rüyada buğday taneleri gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Rüyada iri buğday tanesi görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sarı buğday taneleri görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday taneleri görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tanesi yemek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Rüyada buğday tanesi toplamak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, umutsuzluğa düşeceğine, memur ise terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tane buğday görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada iri taneli buğday görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada evde buğday tanesi görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments