Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir uğur böceği görmek

Rüyada büyük bir uğur böceği görmek

Rüyada büyük bir uğur böceği görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yol alacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir uğur böceği gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada büyük bir uğur böceği görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, dertlerine derman bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük uğur böceği görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada büyük uğur böceği görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, ele geçen kazancın artacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uğur böceği yakalamak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı uğur böceği görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah uğur böceği görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, o masumların bedduasını alacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uğur böceği öldürmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ters dönmüş uğur böceği görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments