Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uğur böceği yakalamak

Rüyada uğur böceği yakalamak

Rüyada uğur böceği yakalamak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada uğur böceği yakalamak gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada uğur böceği yakalamak yeni hobiler edinileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada uğur böceği görmek sevdiğine kavuşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçında uğur böceği görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada binlerce uğur böceği görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine tabir olunur.

Rüyada siyah uğur böceği görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına inanılır.

Rüyada ölü uğur böceği görmek hayatının yoluna gireceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada sarı uğur böceği görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük uğur böceği görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments