Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir tencere görmek

Rüyada büyük bir tencere görmek

Rüyada büyük bir tencere görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına yorulur.

Rüyada büyük bir tencere gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Rüyada büyük tencere almak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük tencere yıkamak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada büyük tencerede yemek yapmak dileklerin yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, yatırımların heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük tencerede yemek piştiğini görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük tencere görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada büyük bir tencere görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük tencere görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına yorulur.

Rüyada büyük boş tencere görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments