Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek otobüse binmek

Rüyada yüksek otobüse binmek

Rüyada yüksek otobüse binmek dertlerine derman arayacağına, hayatının daha kolay olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, umutsuzluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek otobüse binmek gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Rüyada yüksek otobüse binmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada şehir içi otobüse binmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı otobüse binmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, yeni hobiler edinileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iett otobüsüne binmek gelecekte yüzünün güleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz otobüse binmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, hayatının iplerini eline alacağına işaret eder.

Rüyada yeni otobüse binmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada valizle otobüse binmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsü binmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments