Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir insanı bebek olarak görmek

Rüyada büyük bir insanı bebek olarak görmek

Rüyada büyük bir insanı bebek olarak görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kazancının çoğalacağına, rahata erileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir insanı bebek olarak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre önce başlayan bir aşk ilişkisi karşı tarafın isteğiyle aniden bitebilir.

Rüyada büyük insanı bebek görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir insanı bebek olarak görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Rüyada büyük insanı bebek olarak görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada insanı büyük görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir insanı küçük görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük insanı küçülmüş görmek bereketli ve hayırlı olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir insan görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada büyük insan görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments