Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük insanı bebek olarak görmek

Rüyada büyük insanı bebek olarak görmek

Rüyada büyük insanı bebek olarak görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet eder.

Rüyada büyük insanı bebek olarak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Rüyada büyük bir insanı bebek olarak görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada büyük insanı bebek olarak görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına yorulur.

Rüyada büyük insanı bebek görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir insanı küçülmüş görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir insan görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada büyük insanı küçülmüş görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalettir.

Rüyada büyük insanı küçük görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet eder.

Rüyada büyük insan emzirmek hayırlı kararlar verileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments