Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir evi temizlemek

Rüyada büyük bir evi temizlemek

Rüyada büyük bir evi temizlemek zahmete ve çileye düşeceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir evi temizlemek gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada büyük ev temizlemek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir evi temizlemek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işarettir.

Rüyada büyük bir ev temizlemek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdest yapmak temizlemek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının büyük abdestini temizlemek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdest temizlemek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada büyük balık temizlemek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments