Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir ev temizlemek

Rüyada büyük bir ev temizlemek

Rüyada büyük bir ev temizlemek sevdiği kimseden hayır göreceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, azalacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir ev temizlemek gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Rüyada büyük ev temizlemek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, oldukça büyük başarılara inanılır.

Rüyada büyük bir ev temizlemek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, verdiği emeklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada büyük bir evi temizlemek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının büyük abdestini temizlemek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine inanılır.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdest yapmak temizlemek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments