Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık temizlemek

Rüyada büyük balık temizlemek

Rüyada büyük balık temizlemek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada büyük balık temizlemek gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Rüyada büyük balık temizlemek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdest temizlemek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Rüyada başkasının büyük abdestini temizlemek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, elinize para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir ev temizlemek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada tuvalette büyük abdest temizlemek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ev temizlemek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yaşamının da düzene gireceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments