Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek

Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek

Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdest temizlediğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada büyük abdest temizlemek çok önemli başarılar elde edileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdest temizlemek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdesti temizlemek kazancın çoğalacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini temizlemek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının büyük abdestini temizlemek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments