Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bamya görmek

Rüyada büyük bamya görmek

Rüyada büyük bamya görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, kişinin gönlünü alacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işaret eder.

Rüyada büyük bamya gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Rüyada büyük bamya görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bamya toplamak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bamya görmek iyiliğe kavuşacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kazancınızın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli bamya pişirmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kuru bamya görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, bir anda yükseleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada taze bamya görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bamya pişirdiğini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş bamya yemeği görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments