Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru bamya görmek

Rüyada kuru bamya görmek

Rüyada kuru bamya görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru bamya gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler yükselmenizde yardımcı olacaklar.

Rüyada kuru bamya görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış bamya görmek uzun ve hayırlı bir ömre, makbul olmayan işler yapacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yaş bamya görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada pişmiş bamya yemeği görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bamya satın almak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına inanılır.

Rüyada etli bamya yemek büyük başarı kazanacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bamya turşusu görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük bamya görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments