Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bamya görmek

Rüyada bamya görmek

Rüyada bamya görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, aşık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bamya gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Rüyada taze bamya toplamak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bamya tarlası görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, o kapıyı kapatacağına rivayet eder.

Rüyada etli bamya yemek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işarettir.

Rüyada bamya pişirdiğini görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada bamya turşusu görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bamya yemeği yapmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş bamya yemeği görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada bamya çorbası yemek işlerinin bu sayede açılacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments