Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafası büyük yılan görmek

Rüyada kafası büyük yılan görmek

Rüyada kafası büyük yılan görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, vefa göstereceğine, desteksiz kalacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Rüyada kafası büyük yılan gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili başlıklar kendini hatırlatabilir.

Rüyada kafası büyük yılan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, övgü dolu sözler duyacağına, işinin ehli durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kafalı yılan görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kafalı bebek görmek bunalımlı günler geçirileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına inanılır.

Rüyada büyük balık kafası görmek kimseye borçlanmayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada kafayı büyük görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafası büyük bebek görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına yorulur.

Rüyada kafada büyük yara görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kafada büyük bit görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments