Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük araç sürmek

Rüyada büyük araç sürmek

Rüyada büyük araç sürmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük araç sürmek gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Rüyada büyük araç sürmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada araç sürmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada araçla yolculuk yapmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bir araçla uçmak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada araç satın almak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada araçla uçmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri araç kullanmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada araçla düşmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments