Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araç sürmek

Rüyada araç sürmek

Rüyada araç sürmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yeni bir çevre edinileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, yaptığı işte sivrileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine delalet eder.

Rüyada araç sürmek gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Rüyada araç sürmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük araç sürmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri araç ve asker görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada araç koltuğu görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters yönde araç kullanmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir araca binmek işlerin düzgün gideceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ticari araç kullanmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bekarsa evleneceğine inanılır.

Rüyada araç yıkamak hayırlı bir sürece girileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments