Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük altın bilezik görmek

Rüyada büyük altın bilezik görmek

Rüyada büyük altın bilezik görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına yorulur.

Rüyada büyük altın bilezik gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Rüyada büyük altın bilezik görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük altın bilezik takmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kola altın bilezik takmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada altın yüzük bilezik görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments