Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ahtapot görmek

Rüyada büyük ahtapot görmek

Rüyada büyük ahtapot görmek işlere nazar değeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ahtapot gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük ahtapot görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına inanılır.

Rüyada balık ve ahtapot görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ahtapot görmek geçecek güzel bir ömre, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada ölü ahtapot görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ahtapot tutmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada evde ahtapot görmek işlerin başına geçeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde ahtapot görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahtapot öldürmek korkularını yeneceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments