Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ve ahtapot görmek

Rüyada balık ve ahtapot görmek

Rüyada balık ve ahtapot görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hasretin biteceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Rüyada balık ve ahtapot gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Rüyada balık ve ahtapot görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, aile hayatının bozulacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada ahtapot yavrusu görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada küçük ahtapot görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda ahtapot görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, hanesinin bollukla dolacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işaret eder.

Rüyada dev ahtapot görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada akvaryumda ahtapot görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ahtapot pişirmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş ahtapot görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ailesini hem gururlandıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments