Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ahtapot görmek

Rüyada yeşil ahtapot görmek

Rüyada yeşil ahtapot görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kişinin afiyette kalacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ahtapot gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada yeşil ahtapot görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük ahtapot görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada akvaryumda ahtapot görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Rüyada ahtapot yakalamak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalettir.

Rüyada küçük ahtapot görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada deniz ve ahtapot görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işarettir.

Rüyada ahtapot öldürmek komşularla ters düşüleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına inanılır.

Rüyada mavi ahtapot görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments