Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın gelinlik görmek

Rüyada altın gelinlik görmek

Rüyada altın gelinlik görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, istihdam edeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada altın gelinlik gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe konsantre olma ya da dağılma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve gelinlik görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik ve altın görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada gelinlik üstünde altın görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada altından gelinlik görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments