Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buruşmuş yüz görmek

Rüyada buruşmuş yüz görmek

Rüyada buruşmuş yüz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, iç açıcı sözlere, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buruşmuş yüz gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Rüyada yüzü buruşmuş görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, elini haramdan uzak tutacağına işarettir.

Rüyada buruşmuş yüz görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü buruşturmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün buruştuğunu görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buruşmuş para görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sorunlarının son bulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada buruc suresi görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buruc süresini okumak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret eder.

Rüyada buruşmuş kağıt para görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, güçten düşeceğine, ruhunun dinleneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments