Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün buruştuğunu görmek

Rüyada yüzünün buruştuğunu görmek

Rüyada yüzünün buruştuğunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada yüzünün buruştuğunu gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada yüzü buruşmuş görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü buruşturmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, torunlarına dahi yeteceğine delalet eder.

Rüyada buruşmuş yüz görmek maddi zarar edeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün buruştuğunu görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada buruşmuş kağıt para görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada buruşmuş para görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada buruc süresini okumak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt buruşturmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments