Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü buruşturmak

Rüyada yüzünü buruşturmak

Rüyada yüzünü buruşturmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hasta ise şifa bulacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü buruşturmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Rüyada buruşmuş yüz görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada yüzü buruşmuş görmek hasretlerin biteceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün buruştuğunu görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü buruşturmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt buruşturmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada buruc süresini okumak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada buruşmuş para görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buruşmuş kağıt para görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments