Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun dikmek

Rüyada burun dikmek

Rüyada burun dikmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hayal kırıklığına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada burun dikmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Rüyada burun dikmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet eder.

Rüyada burun sıkmak yüzünün her daim güleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada burundan akan kan görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalettir.

Rüyada kırılmış burun görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun sümkürmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kanı görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada burundan nefes almak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada burunda kan görmek her nimetin lezzetine varacağına, işlerin sürekli artacağına, batıl amele işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments