Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaleti tıkalı görmek

Rüyada tuvaleti tıkalı görmek

Rüyada tuvaleti tıkalı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada tuvaleti tıkalı gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak verin.

Rüyada tıkalı tuvaleti açmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada tuvaleti tıkalı görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine delalettir.

Rüyada tıkalı tuvalet görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tıkalı tuvalet açmak renk ve eğlence geleceğine, kişinin rahat nefes alacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunun tıkalı olduğunu görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işaret eder.

Rüyada tıkalı lavabo açmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada burnu tıkalı olmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, eğlenceli günler geçireceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette pasta görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments