Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ekmek

Rüyada altın ekmek

Rüyada altın ekmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada yatağın altında ekmek görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada altın ekmek görmek her zaman hürmet göreceğine, bolluk içinde yaşanacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek içinde altın görmek yeni başlangıçlar yapacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek ve altın görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğin içinde altın görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Rüyada altın ve ekmek görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına işarettir.

Rüyada altın ekmek eşe dosta yardım edileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye ekmek vermek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments