Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve ekmek görmek

Rüyada altın ve ekmek görmek

Rüyada altın ve ekmek görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada altın ve ekmek gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Rüyada altın ekmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kendisinin de bu duruma kırılacağına rivayet eder.

Rüyada altın ve ekmek görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalettir.

Rüyada altın ekmek görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altında ekmek görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sorunlarını unutacağına işaret eder.

Rüyada ekmek ve altın görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada ekmeğin içinde altın görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına işaret eder.

Rüyada ekmek içinde altın görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, istihdam edeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoza ekmek vermek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments