Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle buluştuğunu görmek

Rüyada biriyle buluştuğunu görmek

Rüyada biriyle buluştuğunu görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kime gideceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada biriyle buluştuğunu gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Rüyada sevgilisiyle buluştuğunu görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada buluş yapmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle buluştuğunu görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir erkekle buluştuğunu görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, işinden çıkarılacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada buluşmaya geç kalmak büyük bir proje ortaya koyacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle buluşamamak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada biriyle buluşamamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments