Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buluş yapmak

Rüyada buluş yapmak

Rüyada buluş yapmak hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, arif kimselerden sayılacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buluş yapmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkması muhtemel fırsatlar için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada buluş yapmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle buluşamamak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada buluş bulmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle buluşamamak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada buluşmaya geç kalmak attığı adımların boşa çıkacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada buluşmaya gitmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, fakirleşeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle buluştuğunu görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, zamandan da kar edeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle buluştuğunu görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments