Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık leğeni görmek

Rüyada bulaşık leğeni görmek

Rüyada bulaşık leğeni görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kararlarına saygı duyulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, uygulayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bulaşık leğeni gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Rüyada bulaşık leğeni görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli leğen görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğende çamaşır görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Rüyada leğende hamur yoğurmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük leğen görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir leğen görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, işlerin düze çıkarılacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alüminyum leğen görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, nimet ve berekete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada leğen içinde et görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments