Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık kaşık görmek

Rüyada bulaşık kaşık görmek

Rüyada bulaşık kaşık görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, huzurunun yerinde olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada bulaşık kaşık gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eli açık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bulaşık kaşık görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok bulaşık görmek kendisini keşfedeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının bulaşıklarını yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kirli bulaşık toplamak bazı sıkıntılara düşeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mutfakta kirli bulaşık görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalettir.

Rüyada başkasının bulaşığını yıkamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulaşıklık görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına inanılır.

Rüyada bulaşık yıkamak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments